Cтратегії для окупованого Донбасу досі немає - Тука

Cтратегії для окупованого Донбасу досі немає - Тука

Укрінформ
Георгій Тука отримав низку пропозицій стосовно роботи вже після того, як написав заяву про відставку з посади голови військово-цивільної адміністрації Луганської області.

Про це теперішній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб заявив в ефірі «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Так, заяву про звільнення (голова ЛВЦА - ред.) я написав ще 19 числа. Мені було запропоновано кілька посад, але я обрав ту посаду, яку зараз обіймаю”, - сказав Тука.

Він зазначив, що тепер займається вирішенням стратегічних питань, від яких залежить доля усієї країни. Тому має завдання дещо інші, ніж губернатор області.

“На жаль, у державі досі немає стратегічного далекоглядного плану дій щодо окупованих територій. І перше та найголовніше завдання, яке ми зараз маємо, - це саме розробка такого плану, певна робота вже йде у цьому напрямку”, - сказав Тука.

Відповідаючи на запитання щодо діяльності нового голови військово-цивільної адміністрації Луганської області, Тука сказав: “Сподіваюся, що новий очільник області буде продовжувати започаткований мною шлях по боротьбі з контрабандою та корупцією». Водночас він наголосив, що ці дві проблеми властиві не тільки Луганщині, а й іншим областям України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-