Порошенко знає, що «багато хто не аплодує» призначенню Луценка

Порошенко знає, що «багато хто не аплодує» призначенню Луценка

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко переконаний, що більшість співробітників Генеральної прокуратури готові працювати в нових умовах.

Про це він заявив під час представлення колективу ГПУ новообраного генерального прокурора Юрія Луценка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я переконаний, що більшість із вас, в тому числі і внаслідок тих процесів, які відбулися на першому етапі формування прокуратури, фахово і морально-психологічно готові працювати в нових умовах", - вважає Порошенко.

За його словами, відкриття прокуратури для притоку нових людей з-поза меж системи посилить професійну конкуренцію і підвищить якість роботи прокуратури.

Президент також відзначив, що поінформований про настрої в ГПУ після призначення Луценка.

"Я добре поінформований про настрої тут у вас, всередині. Знаю, що багато хто не аплодує ані моєму кадровому призначенню, ані тим новаціям, які вчора запровадили законодавці. Напевно, така реакція є природною, нове і невідоме завжди якщо не лякає, то трохи напружує", - заявив Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 12 травня Верховна Рада внесла зміни до законодавства, якими надала Юрію Луценку право, не маючи юридичної освіти, очолити ГПУ. Того ж дня Президент після згоди парламенту призначив Луценка генеральним прокурором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-