Зниклий пасажир Blablacar знайшовся - ЗМІ

Зниклий пасажир Blablacar знайшовся - ЗМІ

Укрінформ
Зниклий пасажир Blablacar 25-річний Анатолій Новицький, який їхав з Києва під Херсон до прийомних батьків, знайшовся.

Про це повідомив батько зниклого Дмитро Кузнєцов на своїй сторінці в Facebook, пише Апостроф.

"Спасибі всім вам, що відгукнулися! Завдяки вам ми знайшли Толіка Новицького! Він живий! Величезне спасибі всім за таку оперативну допомогу!!!", - написав він.

Раніше повідомлялося, що поліція Херсонської області оголосила в розшук молодого хлопця, який зник після поїздки за допомогою сервісу BlaBlaCar, що отримав скандальну популярність після зникнення львів'янина Тараса Познякова.

Повідомляється, що зниклий — колишній вихованець дитячого будинку сімейного типу Анатолій Новицький, йому 25 років. За словами його прийомних батьків, у Києві він працює на СТО. 29 квітня хлопець виїхав з Києва до Херсона, після чого зв'язок з ним обірвався.

6 травня поліція оголосила в розшук двох підозрюваних у вбивстві водія компанії BlaBlaCar, 25-річного львів'янина Тараса Познякова.

4 квітня Тарас Позняков на власному «Ауді А-6» виїхав зі Львова до столиці. По дорозі погодився підвезти до Києва двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. Згодом «Ауді А-6» знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-