Ватажки погрожують висилати бойовиків до Росії з

Ватажки погрожують висилати бойовиків до Росії з "вовчим квитком" - штаб

Укрінформ
У лавах незаконних збройних формувань зростає кількість бойовиків, які хочуть повернутися додому, однак командування російських окупаційних військ погрожує звільняти їх з так званим "вовчим квитком", тобто без права на грошові виплати та соціальні пільги.

Про це заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник на брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що через постійні бойові втрати у лавах противника зростає кількість російських окупантів, які хочуть повернутися додому. Військовослужбовці Російської Федерації, що входять до складу так званих 1-х і 2-х армійських корпусів, виявляють бажання повернутися до Росії. Аби стримати цей потік, командування російських окупаційних військ погрожує звільняти їх з так званим "вовчим квитком", тобто без права на грошові виплати та соціальні пільги", - сказав Мотузяник.

Він також поінформував, що за минулу добу було поранено троє бойовиків зі складу одразу трьох підрозділів незаконних збройних формувань: так званих 3 окремої мотострілецької бригади 11 окремого мотострілецького полку 1-го армійського корпусу бандформування "ДНР" та 2-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу бандформування "ЛНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-