Конфлікт на Донбасі може перетворитися на «зажарений» - Марчук

Конфлікт на Донбасі може перетворитися на «зажарений» - Марчук

Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр та міністр оборони України генерал армії Євген Марчук вважає, що конфлікт на Донбасі буде найгарячішим і найтривалішим в усій Європі.

Таку думку він висловив в інтерв’ю газеті "День".

"У нас на очах практично завершується формування на сході України того, що називається замороженим конфліктом. Тільки він у нас буде не заморожений, а «зажарений». Це буде найгарячіший і найбільш тривалий конфлікт у Європі – найнебезпечніша стратегічна загроза для майбутнього України", - сказав Марчук.

На його переконання, якщо зарубіжні партнери не усвідомлять серйозності конфлікту на Донбасі, то це стане небезпекою для них самих.

"Якщо ми запізнимося, заплутаємося, і наші зарубіжні партнери не усвідомлять того, що це потім стане небезпекою для них самих і не задіють весь арсенал протидії цьому процесу, то в найближчий час може відбутися завершення формування такого гарячого агресивного новоутворення на території України. Не хочу зараз розтлумачувати, що це означає. Скажу тільки, що це стане для нас найважчим викликом для майбутнього України", - сказав Марчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-