"Великоднє перемир'я": бойовики гатили із заборонених мінометів

Укрінформ
Протягом доби в зоні АТО фіксувалися обстріли з боку російсько-терористичних військ. Здебільшого вогонь вівся зі стрілецької зброї і гранатометів, двічі зафіксовано застосування бойовиками 82-мм мінометів.

Про це у Фейсбуці повідомляє керівник групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук.

«В ході «великоднього перемир'я» бойовики активно провокували українські війська на відкриття вогню. Крім обстрілів, протягом останніх двох діб на декількох ділянках фронту на захід і північний захід від Донецька активно діяли снайперські групи терористів. Також активність снайперів противника зафіксована на приморському (маріупольському) напрямку», - пише він.

Терористи продовжують активно вести розвідку бойових порядків сил АТО як на передньому, так і в тактичній глибині, у тому числі з використанням БПЛА (зафіксовано два випадки).

Як відзначили в штабі, всього протягом минулої доби проросійські НЗФ 6 разів порушували домовленості про повне припинення вогню. Вранці 4 травня зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики обстріляли українські позиції поблизу Новотроїцького та Луганського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-