Канадська діаспора обіцяє не опускати руки допомоги Україні

Канадська діаспора обіцяє не опускати руки допомоги Україні

Укрінформ
У нинішній складний час діаспорі важливо не опускати руки і продовжувати всіляку допомогу Україні та її народу, не забуваючи при цьому і про розбудову української громади у власній країні проживання.

Про це йдеться у великодньому зверненні президента Конгресу українців Канади Павла Грода.

«Ми не можемо опускати руки сьогодні. Народ України потребує нашої допомоги більше, ніж будь-коли. З вашою щедрою підтримкою ми будемо продовжувати нашу боротьбу, щоб допомогти народу України побороти ворога та розбудувати вільну демократичну європейську державу, а також будемо розвивати сильну європейську громаду в Канаді для наших майбутніх поколінь», - сказав Грод.

Він наголосив на тому, що в сучасному протистоянні із Росією, Україна захищає не лише себе, а всю Європу. «Сьогодні український народ захищає себе та цілу Європу від російської терористичної агресії. Стало зрозуміло, що така істотна загроза міжнародній безпеці вимагає рішучої та вичерпної реакції, тому протягом цього періоду КУК, СКУ та наші складові організації відіграли ключову роль у забезпеченні міжнародної підтримки для України та надали значну допомогу війську, уряду та народу України», - наголосив лідер канадських українців.

Нагадаємо, що за рішучу позицію стосовно російської агресії в Україні, РФ заборонила Павлу Гроду та ще дванадцятьом іншим високопоставленим канадцям в’їзд на свою територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-