Адвокат розповів про візит

Адвокат розповів про візит "доктора Лізи" до Савченко

Укрінформ
Метою візиту керівника організації "Справедлива допомога" Єлизавети Глінки до народного депутата Надії Савченко є спроба збити інформаційний напруження, пов'язане з незаконним утриманням українки.

Про це заявив адвокат Савченко Микола Полозов в ефірі "112 Україна".

"Доктор Ліза" це абсолютно прокремлівський людина, і просто так вона нікуди їздити не буде. У даному випадку мова йшла, безумовно, про дезінформацію Надії, їй пропонували сидіти тихо, мотивуючи це тим, що її скоро можуть звільнити, щоб не було жодного шуму, щоб усе було тихо і спокійно, щоб дати можливість Путіну зберегти обличчя", - сказав Полозов.

Він також повідомив, що після візиту Глінки в СІЗО нікого не пускали, а можливість зустрітися з Савченко з'явиться лише в понеділок у адвоката Марка Фейгіна.

Нагадаємо, Мін'юст Росії отримав запит на документи для видачі Надії Савченко. Раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що погодив з Путіним алгоритм звільнення Савченко. Він зазначив, що винесення вироку спецпризначенцям Александрову і Єрофеєву відкриває нові можливості для обміну і пообіцяв надіслати за українкою президентський літак, щоб вона швидше повернулася на Батьківщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-