Після розмови з Порошенком Савченко повеселішала - адвокат

Після розмови з Порошенком Савченко повеселішала - адвокат

Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко припинила голодування, і хоча у неї проблеми із здоров'ям, але настрій хороший.

Про це написав у Фейсбуці адвокат Микола Полозов

«Надія почала пити воду, різко переходити до твердої їжі в її стані наразі небезпечно. Стан здоров'я Надії стабілізований внутрішньовенними вливаннями, які тепер їй проводять щодня. Є проблеми з нирками - набряклість. Зовсім сколоті вени, крапельницю ставлять через зап'ясток", - інформує Полозов.

Він підкреслює, що після розмови з Президентом Петром Порошенком, сестрою і мамою Надія у хорошому настрої. Адвокат висловив сподівання, що домовленості політиків реалізуються найближчим часом - «упродовж тижнів, а не місяців». «Поки я їм (політикам - ред.) вірю, але останнє слово залишається за мною і його не відняти», - передав Полозов слова Савченко.

Нагадаємо, 22 березня Надію Савченко засуджено в Росії за сфальсифікованим обвинуваченням до 22 років ув'язнення. У середу, 6 квітня, вона розпочала сухе голодування. З 11 квітня Надія почала отримувати підтримувальну терапію і перебуває під постійним меднаглядом. На цьому фоні усе більш реальним вбачається обмін Савченко на російських військовослужбовців Єрофеєва і Александрова, засуджених 18 квітня на 14 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-