Покращення для біженців у Греції: ЄС дає €83 мільйони

Покращення для біженців у Греції: ЄС дає €83 мільйони

Укрінформ
Європейська комісія оголосила про виділення 83 млн євро в рамках нового Інструменту надання надзвичайної допомоги на поліпшення умов життя для біженців у Греції.

Про це повідомляється на сайті Єврокомісії.

"Фінансова допомога буде направлена безпосередньо в УВКБ ООН, Міжнародну федерацію товариств Червоного Хреста та шість міжнародних неурядових організацій", - йдеться у повідомленні.

Комісар ЄС з питань гуманітарної допомоги та кризового управління Христос Стиліанідес у вівторок в Афінах підписав перші контракти в рамках Інструменту з надання надзвичайної допомоги. За його словами, потрібно відновити гідні умови життя для біженців і мігрантів в Європі настільки швидко, наскільки це можливо.

Завдяки новим проектам Єврокомісія допоможе забезпечити десятки тисяч біженців і мігрантів у Греції первинною медико-санітарною допомогою, продуктами харчування, поліпшеними санітарно-гігієнічними умовами, простором для дітей і будівництвом тимчасового житла.

Як відомо, починаючи з 2015 року Греція вже отримала від ЄС 181 млн євро на біженців на додаток до 509 млн євро, які призначені для грецької національної програми 2014-2020 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-