Кабінет голови Рівненської облради опечатали

Кабінет голови Рівненської облради опечатали

Укрінформ
Кабінет голови Рівненської облради, за який вже тиждень змагаються усунений з посади Володимир Ковальчук та обраний замість нього Олександр Корнійчук, опломбували.

Про це написав у Фейсбуці сам Корнійчук.

«Задля зупинення розвитку подальшого конфлікту та з метою захисту працівників апарату ради від невпинного тиску вирішив опломбувати свій кабінет», - йдеться у його дописі.

Нагадаємо, спроби двох посадовців, кожен з яких вважає себе легітимним головою облради, тривають не перший день. Ковальчук, 11 березня усунутий з посади голосуванням депутатів, а 11 квітня поновлений рішенням суду, кілька днів не міг потрапити до кабінету, ключі якого Корнійчук возив з собою.

14 квітня Ковальчук прийшов на робоче місце з державним судовим виконавцем, і сторони сіли за стіл переговорів. Але результату це не дало.

Крім того, 15 квітня президія Рівненської облради звернулася до керівників держави та вищих органів юстиції з проханням дати правову оцінку діям судді, який поновив на посаді Ковальчука: депутати вважають рішення суду «замахом на місцеве самоврядування». Зі свого боку, Ковальчук розцінює своє усунення з посади наслідком боротьби проти «бурштинової мафії» - чиновників, які отримують кошти від незаконного видобутку бурштину.

Фото: radiotrek.rv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-