Фейгін обговорить у Брюсселі

Фейгін обговорить у Брюсселі "процес Савченко"

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін обговорюватиме у Брюсселі ситуацію з тиском на владу РФ з метою звільнення народного депутата України Надії Савченко.

Про це він розповів кореспондентові Укрінформу.

"Зараз я у Брюсселі. Уточнюю програму на найближчі дні. У вівторок розповім європарламентарям кількох груп Європарламенту про "процес Савченко". Можливо на підставі доповіді, а також роботи груп по Україні будуть прийняті якісь резолюції", - сказав Фейгін.

За його словами, ці кроки робляться у рамках впливу на Кремль з метою звільнення Савченко. Ця поїздка адвоката організована українським МЗС. Плануються численні інтерв'ю і зустрічі, у тому числі із співробітниками Єврокомісії. Серед іншого обговорюватиметься питання "червневого продовження санкцій" стосовно влади РФ у зв'язку із справою Савченко.

Візит триватиме до четверга: "У вівторок до Надії Вікторівни поїде Микола Полозов. А я буду в неї у п'ятницю.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Надія Савченко була засуджена в Росії за сфальсифікованим обвинуваченням на 22 роки ув’язнення. 6 квітня вона почала сухе голодування. З 11 квітня Надія почала отримувати підтримувальну терапію і знаходиться під постійним наглядом лікарів. Періодично їй роблять крапельниці. Останні дня стан здоров'я Надії різко погіршився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-