Уряд звітуватиме про роботу, а не про боротьбу з Путіним - Томенко

Уряд звітуватиме про роботу, а не про боротьбу з Путіним - Томенко

Укрінформ
Уряд Гройсмана - перший, постмайданний, тому нарешті муситиме звітувати про свої прямі, передовсім соціально-економічні обов'язки перед народом, а не про "героїчну" боротьбу.

Про це заявив лідер Громадського руху "Рідна країна", екс-депутат Верховної Ради Микола Томенко в коментарі, який отримав Укрінформ.

"Перша і певною мірою позитивна характеристика уряду Гройсмана - перший, посмайданний. З огляду на факт голосування за уряд та його програму двох груп, що сформовані не лише з колишніх депутатів фракції Партії регіонів, а й з тих, хто голосував за так звані "диктаторські закони" 16 січня, апелювання нинішнього уряду до цінностей "Революції гідності" та "Майдану" виглядатимуть блюзнірством. Тому, уряд нарешті мусить звітувати про свої прямі, передовсім соціально-економічні обов'язки перед народом, а не про "героїчну" боротьбу з Путіним", - зазначив Томенко.

Крім того, політик звернув увагу, що досі не відомий склад коаліції, а голоси за новий уряд віддала низка депутатів, які не входили до попереднього складу коаліції, і без голосів цих депутатів голосування не було б успішним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-