У Росії вирішили заочно заарештувати Григоришина

У Росії вирішили заочно заарештувати Григоришина

Укрінформ
Басманний суд Москви 19 квітня розгляне питання про заочний арешт мільярдера Костянтина Григоришина, обвинуваченого у справі про несплату податків майже на 675 млн рублів.

Про це повідомляє ТАСС.

"До суду надійшло клопотання слідчого про обрання щодо Григоришина запобіжного заходу у вигляді взяття під варту заочно. Судове засідання відбудеться 19 квітня", - повідомила ТАСС прес-секретар Басманного суду Москви Юнона Царьова.

Григоришину інкримінується порушення ч. 3 ст. 33, ч. 2 ст. 199 КК РФ ("Організація ухилення від сплати податків групою осіб за попередньою змовою"). Він оголошений у міжнародний розшук.

Як вважає слідство, Григоришин за попередньою змовою з гендиректором ТОВ "ПИК Созидание" Володимиром Богатирьовим умисно вніс у податкові декларації з податку на додану вартість та податкові декларації з податку на прибуток за 2009-2010 року завідомо неправдиві відомості, чим заподіяв шкоду бюджету РФ на загальну суму майже 675 млн рублів. Нині кримінальні справи стосовно Григоришина і Богатирьова об'єднані в єдине провадження. Богатирьову слідство інкримінує ухилення від сплати податків в особливо великому розмірі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-