Клімкін сподівається на співпрацю з

Клімкін сподівається на співпрацю з "євроінтеграційним" віце-прем'єром

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін сподівається на ефективну взаємодію з новопризначеним віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе.

Про це він заявив журналістам під час Київського безпекового форуму, говорячи про пріоритети на наступний період, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю головним завданням МЗС підтримку всього цивілізованого світу нашої боротьби проти російської агресії. Це буде ключовий момент і в майбутньому ", - зазначив Клімкін.

Водночас, за його словами, у колі постійної уваги МЗС залишається захист українців за кордоном, європейська інтеграція, просування українського бізнесу на зовнішніх ринках.

"Я сподіваюся, з'являться нові ідеї. В уряді зараз є віце-прем'єр-міністр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції. Ми вже мали декілька розмов, яким чином більш ефективно будувати внутрішню координацію в плані європейської і євроатлантичної інтеграції. Я дуже сподіваюсь, що це буде працювати, і буду працювати сам над цим", - підкреслив Клімкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-