Рада сьогодні не може зібрати навіть 150 голосів

Рада сьогодні не може зібрати навіть 150 голосів

Укрінформ
Народні депутати не змогли направити жодного депутатського запиту Президентові України Петру Порошенку.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко ставила на голосування 10 запитів на ім'я Глави держави, проте, жоден із них не набрав необхідної кількості голосів, аби бути направленим Президенту.

Зокрема, на голосування були поставлені запити народного депутата Мустафи Найєма до Президента щодо зустрічі останнього з Ігорем Коломойським 20 лютого цього року, народного депутата Олега Петренка щодо гарантій та захисту бійців добровольчих батальйонів, народного депутата Сергія Висоцького щодо нагородження волонтерів міжнародної волонтерської сотні «Напалм», народного депутата Юрія Шухевича щодо скасування грифу засекречення на окремих нормативно-правових актах Президента тощо.

Також серед депутатських запитів був і запит народного депутата Володимира Парасюка щодо припинення дипломатичних відносин з Російською Федерацією.

Нагадаємо, згідно з регламентом ВР для того, щоб депутатський запит був направлений Президентові, він має отримати підтримку в залі 150 парламентаріїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-