В БПП переконують: У Гройсмана нульова толерантність до корупції

В БПП переконують: У Гройсмана нульова толерантність до корупції

Укрінформ
У Володимира Гройсмана нульова терпимість до корупції.

Про це в ефірі телеканалу “News One” заявив народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Андрій Вадатурський, коментуючи його висунення Коаліцією у ВР на посаду Прем’єр-міністра.

“Він готовий з нею боротися і демонструє відсутність будь-якої терпимості до корупції, де і які б прояви вона не мала. І це хороший сигнал. Якщо нам вдасться спрямувати роботу Кабінету Міністрів в тому числі на боротьбу з корупцією, ми одразу побачимо зміну відношення до Уряду і його сприйняття суспільством”, – підкреслив народний депутат.

Вадатурський повідомив, що під час зустрічі з депутатами фракції БПП, Володимир Гройсман однією з головних проблем і у владі, і в суспільстві назвав саме корупцію. Він висловив переконання, що для реального її подолання Прем’єр повинен перш за все зосередитись на кадровій політиці у держпідприємствах.

“Саме вони на сьогодні є найбільшим джерелом корупції. Якщо проаналізувати збитки держпідприємств, які були допущені через корупцію у минулому році, то можна сказати, що багато в чому саме непрозора діяльність державних підприємств стала причиною того, що економіка країни за 2 роки просіла зі 120 мільярдів доларів США до 80. А ми просимо у МВФ позику в 1 мільярд, 2, 3 чи 4”, – наголосив Вадатурський.

Коментуючи майбутню долю нового уряду, нардеп зазначив, що головне знову не допустити розколу між ним та парламентом.

“Зараз все буде залежати не тільки від уряду, а й від нас. Чого не було в попередньому уряді, а буде в новому, так це члени Кабінету Міністрів, які знають, як працює парламент. Вже через пів року і ми, і суспільство побачимо, чи ми йдемо на вибори, чи в країні почалися реальні позитивні зміни”, – сказав Вадатурський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-