Саакашвілі не виключає дострокових парламентських виборів

Саакашвілі не виключає дострокових парламентських виборів

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає, що в найближчі місяці в Україні будуть проведені дострокові парламентські вибори, на яких переможуть "молоді реформатори".

Про це він заявив 12 квітня у прямому включенні з Києва в ефірі грузинської телекомпанії "Руставі 2", повідомляє "Інтерфакс".

"Ймовірність проведення дострокових парламентських виборів дуже висока. Я вважаю, що, виходячи з сьогоднішньої ситуації на Україні, вони майже неминучі в найближчі місяці", - заявив Саакашвілі.

При цьому він висловив впевненість в успіху "молодих реформаторів", які зібралися навколо нього.

"Сьогодні ті люди, які зібралися навколо мене - молоді реформатори, мають шанси виграти будь-які вибори в Україні. Про це знають представники місцевих кланів і олігархів, тому дуже нервують і вся їхня пропаганда спрямована проти мене", - сказав Саакашвілі.

Він також повідомив, що "йдуть розмови" про призначення його на посаду глави Адміністрації Президента України.

"Тут це найприбутковіша посада. Через главу Адміністрації Президента проходять всі фінансові потоки в Україні, але я ніколи не робив гроші на посаді. Мені цього не треба. Я не прагну зайняти в Україні якусь посаду. Я хочу сприяти молодим українським політикам вийти на арену", - сказав Саакашвілі.

Він також зазначив, що поки не створив політичну партію в Україні, але скоро така партія може з'явитися.

"Ми поки не створили партію. У нас є рух, в який входять молоді реформатори з різних партій, в тому числі і з партії Президента Порошенка", - сказав Саакашвілі.

Як раніше повідомляв Укрінформ, голова Одеської облдержадміністрації та депутат Одеської міської ради Саша Боровик не виключає, що команда Саакашвілі може піти в жорстку опозицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-