Нардеп: Каменем спотикання стали три міністерські портфелі

Нардеп: Каменем спотикання стали три міністерські портфелі

Укрінформ
Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко переконаний, що у випадку непризначення нового Прем'єр-міністра та нового складу уряду до четверга, 14 квітня, розпочнеться новий етап політичної кризи.

Про це він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Думаю, що часу у нас дуже мало. Насправді, якщо завтра, максимум до четверга, питання не буде вирішене, думаю, далі ми переходимо в новий етап в усій цій історії", - сказав Денисенко.

Водночас, він зазначив, що переговори щодо кандидатів на посади міністрів тривають, і сьогодні, за його словами, навряд чи можливе голосування за відставку чинного Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та призначення нового чинника уряду і складу Кабміну.

"Думаю, що зараз продовжуються переговори з приводу складу уряду. Коли стане зрозумілим по принциповим моментам, тільки після цього можна буде приступати до подібного голосування", - заявив народний депутат.

При цьому Денисенко зауважив, що найбільше дискусій, перш за все, щодо кандидатур на посади міністра охорони здоров'я, економіки та енергетики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-