Міклош із новим урядом співпрацюватиме, а Ложкін ще думає - спікер

Міклош із новим урядом співпрацюватиме, а Ложкін ще думає - спікер

Укрінформ
Екс-міністр економіки Словаччини Іван Міклош з новим складом Кабінету Міністрів України співпрацюватиме, а глава АП Борис Ложкін ще розмірковує над цим.

Про це на брифінгу розповів Голова ВР Володимир Гройсман, висунутий фракцією БПП кандидатом на посаду прем'єр-міністра, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу підкреслити, що з Іваном Міклошом, якого я надзвичайно поважаю і який є достатньо професійним, якісним реформатором, ми будемо працювати. Про формат цієї співпраці і про те, як це відбуватиметься, ми повідомимо спільно з вами (зі ЗМІ. - Ред.). А що стосується Бориса Євгеновича (Ложкіна. - Ред.), наскільки я знаю, він поки що остаточного рішення не прийняв щодо входження в уряд, але така можливість розглядалася», - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, раніше низка ЗМІ повідомляла, що колишній міністр економіки та фінансів Словаччини Іван Міклош може посісти в новому українському Кабміні посаду міністра фінансів, а нинішній глава Адміністрації Президента Борис Ложкін - віце-прем'єр-міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-