Гройсман про своє прем'єрство: За мною не заіржавіє

Гройсман про своє прем'єрство: За мною не заіржавіє

Укрінформ
Імовірний претендент на посаду Прем'єр-міністра Володимир Гройсман вніс свої пропозиції щодо кандидатур, яких би хотів бачити на різних посадах у міністерствах у разі його призначення.

Про це чинний Голова Верховної Ради заявив під час час засідання Погоджувальної ради керівників депутатських фракцій і груп, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо буде підтримка коаліції щодо моєї кандидатури (на посаду Прем'єр-міністра. - Ред.) з пропозиціями, які я вніс, і ми сьогодні обговорюємо конкретних кандидатів на ті чи інші позиції в міністерствах, цей уряд буде ефективним. Тому треба зараз більше говорити про власну готовність брати на себе відповідальність і забезпечувати підтримку таких важливих рішень. А за мною не заіржавіє, я вмію працювати 24 години на добу і не один раз це доводив", - підкреслив Гройсман.

Він також зауважив, що у разі його призначення на посаду Прем'єра Кабмін працюватиме ефективно, забезпечить економічне зростання, продовжить вибудовувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інституціями.

"Уряд потурбується і про аграріїв, і про шахтарів, і про пересічного українця", - запевнив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-