Луценко бачить коаліцію БПП і НФ просто сьогодні

Луценко бачить коаліцію БПП і НФ просто сьогодні

Укрінформ
Керівник фракції "БПП" Юрій Луценко заявив, що вже сьогодні на засіданні фракцій "БПП" і "Народного фронту" може бути досягнуто рішення про переформатування коаліції.

Про це він заявив на засіданні Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Заява про відставку Арсенія Яценюка пришвидшить, дасть можливість остаточно завершити процес переформатування коаліції. Як відомо, останні тижні позафракційні депутати коаліції писали заяви і входили у фракції коаліції. Нічого подібного з тим, як у колишньому режимі викупляли депутатів до чужих фракцій або з опозиції переводили у більшість, не відбувається... Думаю, що цей процес буде завершений уже сьогодні під час засідання найкрупніших фракцій», - сказав Луценко.

Він сподівається, що в разі успішних домовленостей уже завтра може бути оголошено про формування коаліції на основі двох фракцій - "БПП" і "Народний фронт".

«Тоді, можливо, завтра або в найближчі дні ми зможемо оголосити про те, що конституційна норма про подання нового прем'єр-міністра коаліцією фракцій може бути виконана самотужки двома найбільшими фракціями парламенту. Сподіваюсь, що це відбудеться найближчим часом», - сказав Луценко.

Нардеп додав, що коаліція на цьому не закриватиме своїх дверей для демократичних сил.

«Всіх інших депутатів, які не мають відношення до політично-злочинної, з нашої точки зору, попередньої влади, ми запрошуємо до складу коаліції. Без ультиматумів, без надмірних партійних і особистих амбіцій», - додав Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-