США не коментують референдум в Нідерландах. Чекають результатів

США не коментують референдум в Нідерландах. Чекають результатів

Укрінформ
Офіційний Вашингтон підтвердив тверду підтримку Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом, водночас зауважив, що утримується від коментарів про референдум у Нідерландах з цього питання до оприлюднення результатів.

Про це зазначив у середу під час брифінгу в Вашингтоні офіційний представник Державного департаменту США Марк Тонер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Цей референдум, як і будь-який інший, про що ми наголошували раніше, в кінцевому рахунку, є рішенням, яке прийматиме народ Нідерландів. Я не хочу робити спекуляцій щодо наступних кроків та можливого розвитку подій", - зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

Водночас він зауважив, що Сполучені Штати неодноразово наголошували на підтримці асоціації між Києвом і Європейським Союзом.

"Ми підтримуємо Угоду про асоціацію Україна-ЄС, оскільки вважаємо, що це відповідає інтересам США, Нідерландів та Євросоюзу в тому, щоб допомогти Україні стати демократичною та економічно стабільною країною. Ми віримо, що ця угода здатна прискорити ці процеси", - заявив Тонер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-