Президент ЄІБ радить українській владі впорядкувати держапарат

Президент ЄІБ радить українській владі впорядкувати держапарат

Укрінформ
Європейський інвестиційний банк хоче значно активізувати співробітництво з Україною, але для цього треба покращити систему функціонування державної влади.

Про це заявив президент ЄІБ Вернер Хойєр на зустрічі з журналістами у понеділок у Люксембурзі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Окрім проведення переговорів про проекти, необхідно втілити їх у життя. Тому я хочу порадити пану Яценюку і пану Порошенку, будь ласка, попросіть ваших партнерів на Заході допомогти структуризувати державну адміністрацію. Адже велика проблема існує з імплементацією хороших ідей», - сказав президент ЄІБ.

Він наголосив, що ЄІБ робить уже багато для України.

«Ми маємо план, але нині він виконується лише на 50%. Я би сказав, що цього недостатньо. Ми повинні подвоїти зусилля – до 200%», - наголосив Хойєр.

Він зауважив, що за допомоги ЄІБ в Україні реалізовуються великі проекти у сфері довкілля, енергопостачання, реконструкції української газотранспортної системи.

Як повідомляло агентство, ЄІБ взяв зобов’язання надати Україні фінансову допомогу у формі позик на загальну суму у 3 млрд євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-