Турчинов - Медведєву: Україна існуватиме й після того, як розпадеться Раша

Турчинов - Медведєву: Україна існуватиме й після того, як розпадеться Раша

Укрінформ
Україна існуватиме і після того, як внутрішні протиріччя і тоталітарний режим розвалять Росію.

Про це в Фейсбуці написав секретар Ради безпеки й оборони України Олександр Турчинов, відреагувавши таким чином на заяву російського очільника уряду Дмитра Медведєва про відсутність держави Україна.

"Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що українці мали державу зі столицею у Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна існуватиме і після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)", - зазначив Турчинов.

За його словами, заява прем'єра РФ Дмитра Медведєва демонструє, наскільки російські керівники бояться та істерично сприймають сам факт існування України.

"Україна - це та держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна - це та держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші Радянської імперії зла", - наголосив він.

Нагадаємо, на сьогоднішній нараді щодо стану та перспектив російської вугільної промисловості Медведєв заявив, що в Україні "ні промисловості, ні держави не існує".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-