Томенко створив і очолив громадський рух

Томенко створив і очолив громадський рух

Укрінформ
Низка правозахисних, екологічних, культурних та інших організацій об'єдналися в громадський рух «Рідна країна» на чолі з Миколою Томенком.

Про це інформує прес-служба політика.

«Низка громадських організацій правозахисного, екологічного, культурологічного, спортивного та іншого тематичного спрямування об'єдналися в громадський рух «Рідна країна» і обрали своїм лідером відомого громадського та політичного діяча Миколу Томенка», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 25 березня закритий з'їзд партії «Блок Петра Порошенка» ухвалив рішення про позбавлення депутатських повноважень Миколи Томенка та Єгора Фірсова, пославшись на положення статті 81 Конституції України. 28 березня ЦВК позбавила народних Фірсова і Томенка депутатських мандатів, днем пізніше Голова ВР Володимир Гройсман повідомив про дострокове припинення повноважень народних депутатів Томенка та Фірсова.

Вони пройшли до парламенту за виборчим списком БПП під час позачергових виборів народних депутатів 26 жовтня 2014 року, але згодом вийшли зі складу фракції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-