ЗСУ спростовує заяви бойовиків про захоронення під Дебальцевим

ЗСУ спростовує заяви бойовиків про захоронення під Дебальцевим

Укрінформ
Проведена представниками Збройних сил України перевірка показала, що заява представника так званого міноборони "ДНР " про виявлені неподалік від Дебальцевого захоронення військових ЗСУ не відповідає дійсності.

Про це начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України Олексій Ноздрачов заявив в ефірі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перевірялася ця інформація. Вона не відповідає дійсності. Так, у Збройних Силах ми нарахували близько 20 безвісті зниклих по епізоду Дебальцівського котла, як ви його називаєте. Але це враховуючи військовослужбовців, які незаконно утримуються незаконними військовими формуваннями так званих окремих районів Донецької та Луганської областей", - сказав Ноздрачов.

За його словами, Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України зв'язувалося із відповідальними особами на тимчасово окупованій території, щоб з'ясувати інформацію.

Ноздрачов зазначив, що управління, використовуючи різні шляхи інформації та різні контакти, постійно веде переговори з представниками "ДНР", а саме з утвореною там комісією з питань безвісті зниклих та полонених.

Як повідомлялося, у неділю представник "міноборони ДНР" заявив, що поблизу Дебальцевого захоронено приблизно десять українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-