Милобог каже: грошей не брав,

Милобог каже: грошей не брав, "Самопоміч" погарячкувала

Укрінформ
Партія «Об’єднання «Самопоміч» зробила поспішну та необґрунтовану заяву, звинувативши Юрія Милобога в співпраці з «Опозиційним блоком» і виключивши його з партії.

 Про це в коментарі Радіо Свобода повідомив сам Юрій Милобог.

За словами Милобога, його виключили з партії, навіть не з’ясувавши автентичність аудіо запису, який став для цього підставою, і не отримавши пояснень від нього особисто.

«Партія трошки не розібралась, не дослідила автентичність. Крім голосової нарізки, там нема нічого правдивого. Упродовж двох місяців ходило дуже багато людей, щось пропонували, хтось від когось, когось провокував, когось посилав… Хай скажуть, хто ця людина. Я з «Опоблоком» переговори не вів, не веду й не буду вести, гроші не брав, не беру й брати не буду. В місті, в осередку, серед партійців, які мене знають, в такі фейки ніхто не повірив. І дуже прикро, що партійне керівництво зробило таку заяву. Я знаю точно, що я в «Самопоміч» повернусь», – сказав він. 

Милобог також повідомив, що про своє виключення з партії він дізнався з Інтернету, ніхто з керівництва його не інформував.

Як раныше повідомлялося, політична рада Об’єднання «Самопоміч» виключила голову криворізького осередку Юрія Милобога з членів партії. У партії зазначили, що після рішення Верховної Ради провести перевибори мера Кривого Рогу 27 березня "стало відомо, щодо наш кандидат на посаду міського голови Юрій Милобог веде переговори з представниками "Опозиційного блоку". У політсилі також зазначили, що 2 квітня отримали копію аудіозапису, яка вже раніше стала приводом для сумнівів щодо чесності свого кандидата, і вирішили ознайомити з нею громадськість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-