Клімкін закликає ОБСЄ до мирного врегулювання в Нагірному Карабасі

Клімкін закликає ОБСЄ до мирного врегулювання в Нагірному Карабасі

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав співголів ОБСЄ активізувати переговори для врегулювання ситуації в Нагірному Карабасі.

Про це він написав у Твітері.

"Занепокоєний серйозним загостренням ситуації в Нагірному Карабасі. Закликаю співголів МГ ОБСЄ активізувати переговори для врегулювання", - наголосив Клімкін.

Міністерство закордонних справ заявило, що рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Нагірного Карабаху в Азербайджані.

"У зв'язку із загостренням безпекової ситуації в районі Нагірного Карабаху Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України до стабілізації ситуації утримуватися від поїздок до Нагірнокарабаського регіону Азербайджанської Республіки та прилеглих до нього територій", - йдеться у заяві.

Водночас громадянам України, які перебувають на згаданих територіях, МЗС наполегливо рекомендує їх залишити.

У випадку потрапляння у надзвичайні ситуації українців просять  невідкладно звертатися до дипломатичних представництв України в Азербайджані +37 477 10 03 41 чи Вірменії +99 450 2557518 або телефонувати на «гарячу лінію» МЗС України +38 044 238 16 57 цілодобово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-