У Клімкіна нагадали про онлайн-розмову з голландцями

У Клімкіна нагадали про онлайн-розмову з голландцями

Укрінформ
Під час офіційного візиту до Нідерландів у неділю, 3 квітня, міністр закордонних справ Павло Клімкін проведе онлайн-розмову з користувачами міжнародної медіа платформи Reddit.

Про це інформує прес-служба МЗС.

«3 квітня міністр закордонних справ України Павло Клімкін в рамках візиту до Нідерландів поспілкується онлайн з користувачами міжнародної медіа платформи Реддіт (Reddit) у форматі "Запитай мене про будь-що" (Ask Me Anything)», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в міністерстві, користувачі Reddit матимуть змогу з будь-якого куточка світу надіслати свої запитання на особистий акаунт глави зовнішньополітичного відомства України.

На думку українського МЗС, напередодні референдуму щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС таке спілкування надасть можливість іноземній аудиторії, насамперед громадянам Нідерландів, з перших вуст отримати відповіді на запитання, пов'язані з Угодою, розвитком України, російською агресією та безпековою ситуацією в Європі і світі.

«Спілкування розпочнеться о 15.30 за Київським часом. Стежити за перебігом онлайн-інтерв'ю може кожен. Щоб надіслати Павлу Клімкіну запитання, необхідно зареєструвати власний акаунт на Reddit», - додали у міністерстві.

Раніше повідомлялося, що 2-3 квітня міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить робочий візит до Королівства Нідерланди.

6 квітня у Нідерландах має відбутися консультативний референдум щодо затвердження Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-