Коаліціада: У БПП пригрозили запустити

Коаліціада: У БПП пригрозили запустити "лічильник" дострокових виборів

Укрінформ
Якщо найближчим часом не буде створена нова коаліція, більшість депутатів БПП вийдуть з існуючої, а це запустить лічильник на дострокові парламентські вибори.

Про таке в інтерв’ю журналістам зазначив народний депутат фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє офіційний сайт партії.

“Подолання існуючої політичної кризи це  – створення нової чи відновлення старої коаліції, це нова Коаліційна Угода, чи адаптація старої та висунення нової кандидатури на посаду прем’єр-міністра. А потім – плідна, ефективна співпраця”,- наголосив парламентар.

За його словами, “на сьогодні висунуті нові умови фракцією “Батьківщина”. Вони пропонують спочатку прийняти  закони, а потім можливий їх вхід  до коаліції. Втім, прийняття законів, як ми знаємо,  не гарантує їх виконання. Так,у 2015 році було прийнято дуже багато важливих законів, але більшість  з них досі не виконуються”.

Герасимов підкреслив, що фракція БПП запрошує усі демократичні сили парламенту приєднатися до коаліції. Водночас він підкреслив, що головне, аби ця коаліція  ефективно могла працювати  з Урядом. ”Адже, нинішня криза між урядом і парламентом почалася саме з втрати підтримки уряду в парламенті. Як результат, велика кількість неприйнятих урядових законопроектів”, – зауважив народний депутат.

”Якщо ж найближчим часом не буде створена нова коаліція, то більшість депутатів БПП вийдуть з існуючої, а це лічильник на дострокові парламентські вибори”,- наголосив Герасимов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-