Україна засудила візит грецьких підприємців до окупованого Криму

Україна засудила візит грецьких підприємців до окупованого Криму

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ України рішуче засуджують приїзд 30 березня групи грецьких підприємців на окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополь та звертають увагу, що він не був погоджений з українською стороною та відбувся з порушенням законодавства України.

Про це йдеться у коментарі МЗС, розміщеному на сайті відомства. 

«Розглядаємо таку поїздку грецьких громадян як вияв неповаги до державного суверенітету України, свідоме нехтуванням законодавством України і політикою Грецької Республіки та Європейського Союзу з невизнання незаконної окупації та анексії Автономної Республіки Крим та м.Севастополь», - йдеться у коментарі.

У цьому зв'язку МЗС наполегливо закликає усіх іноземних громадян чітко дотримуватися законодавства України та порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. В Україні реагуватимуть на будь-які факти порушення встановленого порядку.

В Україні очікують також на належну реакцію офіційних кіл Грецької Республіки на факт порушення її громадянами законодавства України та політики невизнання анексії Криму, яка реалізується ЄС та Грецією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-