Сакварелідзе прийшов на допит в ГПУ

Сакварелідзе прийшов на допит в ГПУ

Укрінформ
Екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе прийшов на допит в Генеарльную прокуратуру як свідок у справі про "зникнення" 2 мільйонів доларів США.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З'явився на допит. Разом шукатимемо два мільйони доларів, будемо разом вже у формі допиту називати причини провалу реформування, недовіри, яка існувала до Шокіна і Генпрокуратури, називати людей, які довели прокуратуру до такого рівня недовіри і так далі", - сказав Сакварелідзе журналістам перед тим, як піти на допит.

Відповідаючи на запитання, чи упевнений він в об'єктивності прокурора Суса, який викликав його на допит, екс-заступник генпрокурора сказав, що "він (Сус. - Ред.) виконує зазвичай замовлення".

"Це та людина, яка шантажувала наших хлопців, це та людина, яка погрожувала їм "ухвалами і підозрами", якими переповнений багажник, схиляла їх до так званої співпраці", - зазначив він.

Сакварелідзе підкреслив, що цей допит є формальною процедурою для нього, оскільки розслідувати нічого.

"Це формальна процедура для мене. Я не займаюся самообманом, що тут слідство буде максимально об'єктивними, ефективним і так далі. Нічого в основному розслідувати, це формальна галочка, яку доводиться здолати. Але я готовий надати свідчення", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-