«НФ» вже визначився з пропозиціями до коаліційної угоди

«НФ» вже визначився з пропозиціями до коаліційної угоди

Укрінформ
Фракція «Народний фронт» завершила доопрацювання своїх пропозицій і їх внесення до коаліційної угоди.

Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради розповіла заступник керівника фракції Вікторія Сюмар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми, члени нашої фракції, голови комітетів, доопрацьовували коаліційну угоду сьогодні до 10-ї ранку. Я цілу ніч працювала над пропозиціями у своїй частині. Ми готові будемо сьогодні пред'явити українському суспільству, нашим партнерам по коаліції абсолютно дороблену коаліційну угоду з усіма нашими підписами (підписами членів НФ - ред.)», - зазначила вона.

Сюмар підкреслила, що коаліційна угода наразі доопрацьована саме членами фракції «Народний фронт», а далі документ має бути доповнений пропозиціями інших фракцій, які мають намір увійти до коаліції.

За її словами, крім парламентаріїв над пропозиціями НФ працював також і Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Водночас народний депутат висловила думку, що сьогодні навряд чи буде сформовано коаліцію, хоча б зважаючи на неготовність коаліційної угоди. Сюмар підкреслила, що для формування нового уряду НФ не проти оголошення позачергового засідання «завтра, в неділю, понеділок чи будь-коли протягом наступного тижня».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-