В Ахметова кажуть, що на російській комісії щодо Донбасу був радник ДТЕК

В Ахметова кажуть, що на російській комісії щодо Донбасу був радник ДТЕК

Укрінформ
У ДТЕК, що належить олігархові Рінату Ахметову, заявляють, що Андрій Смирнов, який брав участь у засіданні міжвідомчої комісії Росії по Донбасу, співпрацює з компанією в якості радника.

Про це "Українській правді" повідомили в компанії ДТЕК.

"Андрій Смирнов дійсно є колишнім директором з вуглевидобутку ДТЕК. Зараз він не працює в Україні і співпрацює в якості радника з керівником нашого російського вугільного активу - ВАТ ШУ "Обухівське", розташованого в Ростовській області РФ", - повідомила прес-секретар ДТЕК Юлія Шиліна.

За її словами, участь Смирнова в будь-яких російських урядових зустрічах є можливою в рамках роботи з Міненерго РФ, яке управляє вугільною галуззю.

"Буде також доречним зазначити, що співробітники ДТЕК залучаються в якості експертів в енергетичній сфері в рамках Мінського процесу", - зазначила Шиліна.

Як раніше повідомило німецьке видання Bild, Андрій Смирнов брав участь в засіданні міжвідомчої комісії Росії щодо Донбасу.

Напередодні газета Bild оприлюднила матеріал, в якому зазначала, що Росія здійснює повний контроль над окупованими районами Донбасу, посилаючись на записи Міжвідомчої комісії з надання гуманітарної підтримки потерпілим територіям південно-східних районів Донецької та Луганської областей України в Держдумі РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-