Лозінський спілкується з судом через Skype

Лозінський спілкується з судом через Skype

Укрінформ
Апеляційний суд Київської області на засіданні 30 березня розглядає апеляцію на рішення Бориспільського міськрайонного суду щодо застосування умовно-дострокового звільнення до Віктора Лозінського, який на засіданні відсутній, але спілкується з суддями у режимі відео-конференції.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Нагадаємо, у червні 2009 року колишній народний депутат від БЮТ Віктор Лозінський вбив жителя Кіровоградщини Валерія Олійника на полюванні, завдавши йому численних тяжких травм за те, що чоловік зайшов у його угіддя.

У квітні 2011 року Дніпровський районний суд Києва засудив Лозінського до 15 років в'язниці, визнавши винним у вбивстві Олійника. Проте пізніше вирок пом'якшили. Спочатку Апеляційний суд Києва виключив зі справи епізод, в якому депутат добивав жертву автомобілем, і скоротив йому термін на рік, залишивши 14 років. Згодом Вищий спеціалізований суд перекваліфікував обвинувачення Лозінському зі статті умисне вбивство на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. У підсумку термін екс-депутатові скоротили до 10 років.

25 лютого 2016 року Бориспільський районний суд Київської області вирішив застосувати умовно-дострокове звільнення до Віктора Лозінського.

У свою чергу, прокуратура Київської області внесла апеляцію на рішення Бориспільського міськрайонного суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-