Рада розгляне позбавлення громадянства за злочини проти нацбезпеки

Рада розгляне позбавлення громадянства за злочини проти нацбезпеки

Фото
Укрінформ
Верховна Рада сьогодні має розглянути законопроект щодо припинення громадянства України осіб, котрі вчинили злочини проти основ національної безпеки України.

Про це повідомляється у порядку денному парламенту на середу.

Народні депутати також мають ратифікувати Угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Словацької Республіки про безоплатну передачу гелікоптера Мі-8ПС-9.

Крім того, нардепи можуть ухвалити зміни до законодавчих актів України щодо відповідальності за злісну непокору вимогам адміністрації установи виконання покарань; проект закону про електронні довірчі послуги; законопроект щодо соціального захисту резервістів, які постраждали внаслідок участі в АТО, та членів їх сімей.

Верховна Рада також може внести зміни до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів.

У середу на порядку денному парламенту є низка постанов про Рекомендації парламентських слухань на різні теми. Зокрема щодо розвитку підприємництва в Україні та підтримки малого і середнього бізнесу.

Фото: Олег Петрасюк, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-