Гройсман назвав питання, що потребують

Гройсман назвав питання, що потребують "антикризового управління"

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман розповів про ряд питань, які, на його думку, потребують антикризового управління.

Про це він заявив під час брифінгу у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я бачу ряд кризових питань, які потребують антикризового управління. Хочу підкреслити, що треба вжити заходи для негайного наповнення державного бюджету через руйнацію різних корупційних схем, зокрема, на митниці... Питання, пов'язані з реформуванням соціальних фондів, там є декілька десятків мільярдів гривень, які можуть бути направлені на погашення дефіциту Пенсійного фонду. Питання відновлення державного управління, оскільки у нас з цим зараз є серйозні проблеми, питання капітального ремонту країни - треба будувати дитячі садочки, школи, дороги, лікарні там, де це потрібно», - сказав Гройсман.

За його словами, якщо буде створена реальна непопулістська коаліція, якщо буде можливість новому прем'єру сформувати якісне реформаторське ядро в уряді, то ці питання будуть вирішуватися дуже швидко.

«Я переконаний, що до кінця року ми зможемо стабілізувати ситуацію і можливо стати на позиції економічного зростання», - додав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-