У Савченко дуже болять ноги, це пов'язано з нирками – правозахисниця

У Савченко дуже болять ноги, це пов'язано з нирками – правозахисниця

Укрінформ
У Надії Савченко – української льотчиці, викраденої російськими окупантами, яка незаконно утримується в СІЗО і голодує на знак протесту, дуже болять ноги, що пов'язано з нирками.

Про це пише на своїй сторінці в Фейсбук російська журналістка Вікторія Івлєва з посиланням на члена громадської спостережної комісії (ГСК) Ростовської області Валентину Череватенко, яка побувала разом зі своїм колегою Володимиром Катасонова 20 березня у Надії Савченко в СІЗО в місті Новочеркаськ (РФ).

«Про здоров'я (Наді): вага стоїть 66 кг, температура 36,6; тиск 100/60. Дуже болять ноги, особливо ліва. Підозрює, що це пов'язано з нирками, особливо лівою. Просила еластичні бинти. Не можна. Їй обіцяли два дні тому компресійні панчохи. Але і сьогодні їх не було. Поїхали з Володею, купили. Передали. Сподіваюся, що вона їх вже отримала», - повідомила Череватенко.

Нагадаємо, вирок Надії Савченко російський суд почне оголошувати 21 березня, на що відведено два дні. Перед вироком у всьому світі проходять акції в підтримку льотчиці, її підтримують відомі політики, громадські діячі та діячі культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-