Прем'єр про спецконфіскацію: Сподіваюсь, Рада доведе це до кінця

Прем'єр про спецконфіскацію: Сподіваюсь, Рада доведе це до кінця

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк сподівається, що Верховна Рада вже на наступному пленарному тижні, що почнеться 29 березня, проголосує в другому читанні законопроект про спецконфіскацію. Прийняття даного закону дозволить конфіскувати $1,5 млрд, вкрадених режимом Януковича.

Про це Яценюк сказав під час щотижневого звернення до українців «10 хвилин із Прем'єр-міністром», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сподіваюсь, наступного пленарного тижня Верховна Рада доведе справу до кінця і ухвалить цей закон в цілому», - сказав глава уряду.

За його словами, ці гроші мають бути якнайшвидше конфісковані українською правоохоронною та судовою системою.

«Вони (1,6 млрд доларів. - Ред.) повинні бути спрямовані на фінансування Української армії та підвищення соціальних стандартів в країні», - наголосив Яценюк.

Нагадаємо, 17 березня народні депутати підтримали за основу законопроект №4057 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей звернення в дохід держави грошових коштів, валютних цінностей, державних облігацій, казначейських зобов'язань, дорогоцінних металів та доходів від них до ухвалення вироку суду».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-