Рада сьогодні розгляне зміни в закон про кримінально-виконавчу службу

Рада сьогодні розгляне зміни в закон про кримінально-виконавчу службу

Укрінформ
Нардепи на пленарному засіданні у п'ятницю, 18 березня, заслухають міністрів, звіт щодо будівництва мосту через Дніпро в Запоріжжі та спробують вирішити питання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Про це зазначається в порядку денному засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Розпочати роботу парламентарії планують з традиційної години запитань до уряду.

До розгляду в першому читанні винесено законопроекти про внесення змін до Закону "Про вищу освіту" щодо Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів та про внесення змін до Закону "Про Державну кримінально-виконавчу службу України" щодо призначення керівника центрального органу виконавчої влади.

Також на розгляд парламентаріїв запропоновано звіт Тимчасової слідчої комісії з питань проведення технічної експертизи будівельних робіт та перевірки ефективності використання бюджетних коштів при будівництві мостових переходів через річку Дніпро в місті Запоріжжя.

Крім того, для включення до порядку денного сесії винесено проект закону про внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" щодо безперешкодної діяльності органів місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-