Яценюк хоче пожвавити співпрацю з Індією

Яценюк хоче пожвавити співпрацю з Індією

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що українсько-індійські відносини потребують нового серйозного імпульсу, і уряд України глибоко зацікавлений в пожвавленні двостороннього співробітництва з Індією в усіх сферах.

Про це він заявив під час прийому Надзвичайного і Повноважного посла Індії в Україні Маноджа Кумара Бгарті, повідомили в департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«У 15-річній перспективі погляньте на Індію як на джерело значних переваг, які можуть становити безумовний інтерес для української економіки, підприємницьких кіл і водночас для всього українського суспільства», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час розмови йшлося про основні завдання на порядку денному українсько-індійського співробітництва у політичній, економічній, гуманітарній сферах.

Прем'єр-міністр України наголосив на істотному потенціалі, який досі не розкритий у взаєминах між Україною та Індією. Він підкреслив, що розвиток партнерства становить для України істотний інтерес.

У ході зустрічі також порушувалося питання про підготовку до засідання міжурядової українсько-індійської комісії з торговельного, економічного, наукового, технічного, промислового і культурного співробітництва, проведення якої заплановано у цьому році.

Окремо під час бесіди йшлося про можливість гуманітарних обмінів та розвитку освітніх проектів між країнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-