Рада сьогодні знову візьметься за спецконфіскацію

Рада сьогодні знову візьметься за спецконфіскацію

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні у четвер, 17 березня, розглянуть дискусійний законопроект про спецконфіскацію грошових активів, а також низку проектів законів з економічних та фінансових питань.

Про це зазначається у порядку денному засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, для включення до порядку денного та прийняття рішення винесено проект Закону № 4057 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей звернення в дохід держави грошових коштів, валютних цінностей, державних облігацій України, казначейських зобов'язань України, дорогоцінних металів та/або каміння, інших цінностей та доходів від них до ухвалення вироку суду", що став причиною блокування трибуни ВР під час засідання у вівторок, 15 березня.

Крім того, парламентарії планують розглянути проект Постанови про визначення представників Верховної Ради у складі комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань та проект Постанови про визначення кандидатур до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду Голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Також на розгляд парламенту винесено проекти постанови про заходи з реалізації рекомендацій щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради; про перейменування окремих населених пунктів та районів та про звільнення суддів.

Іншу частину засідання народні депутати планують присвятити питанням економічного та фінансового сектору. Зокрема, на розгляд сесійної зали винесено законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо скасування обов'язковості державної реєстрації іноземних інвестицій; про внесення змін до Податкового кодексу щодо посилення відповідальності посадових та службових осіб контролюючих органів; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо зменшення адміністративного навантаження на суб'єктів господарювання; про внесення змін до деяких законів з питань банкрутства тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-