Ложкін написав книгу про те, навіщо Європі Україна

Ложкін написав книгу про те, навіщо Європі Україна

Укрінформ
Глава Адміністрації Президента Борис Ложкін анонсував вихід 18 березня своєї книги «Четверта республіка».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив Ложкін, книга написана за участю журналіста Володимира Федорина протягом травня-грудня 2015 року.

«Головне завдання книги - відповісти на запитання, винесене в її підзаголовок: чому Європі потрібна Україна, а Україні - Європа? Вона про те, що з Україною можна і потрібно мати справу. Наша країна не повинна перетворитися в failed state. Навпаки, у ній вирішення проблем для Європи, а не їх джерело. Україні потрібна Європа - як союзник і джерело цінностей. Європі потрібна Україна - як нагадування про сенс самого європейського проекту і про те, що історія не закінчена. Я хочу довести, що в України є майбутнє, показати, яким воно мені видається, і розповісти, що саме робиться і має бути зроблено для того, щоб це майбутнє було досягнуто», - зазначив він.

Ложкін також підкреслив, що одним із спонукальних мотивів для написання книги стало бажання надати активним людям, які живуть в Україні і прагнуть змін, основу для роздумів про те, куди має рухатися країна, дати набір практичних ідей, які допомагають вирішувати проблеми, що виникають на цьому шляху.

«Протягом першого року моєї роботи в АП мені доводилося багато дискутувати про історію України, її стратегію, реформи, необхідні для будівництва нормальної європейської країни. За цей час я набув досвіду і знань, які, без перебільшення, можна назвати унікальними. І у мене виникла потреба ними поділитися», - написав він.

За словами Ложкіна, робота над книгою дала йому добру нагоду «поміркувати стратегічно, вийшовши за рамки щоденних завдань».

«Я не бачу себе в публічній політиці і не вважаю за необхідне ретушувати свій образ для майбутніх політичних битв. «Четверта республіка» - не мемуари і не звіт про виконану роботу. Це відверта розмова про глибоку трансформацію, яку переживає Україна», - підкреслив глава АП.

Книга Ложкіна «Четверта республіка» вийде у видавництві «Фоліо» українською і російською мовами загальним накладом 6 тис. примірників. Обсяг книги - 250 сторінок. Більше інформації про книгу - тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-