Українські та канадські військові провели спільні стрільби

Українські та канадські військові провели спільні стрільби

Фото
Укрінформ
Керівники оборонних відомств України і Канади Степан Полторак і Харджит Сінгх Саджан обговорили хід реалізації існуючих програм військового співробітництва.

Перебуваючи на Яворівському полігоні вони визначили перспективні напрямки партнерства у військовій сфері, повідомляє прес-служба Міноборони України.

"Глави оборонних відомств країн також ознайомились із навчально-тренувальною базою Центру (Міжнародного центру миротворчості та безпеки – ред.), відвідали комплекс лазерної імітації бойових дій та заняття на декількох навчальних ділянках Центру за участі канадських інструкторів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, міністри спостерігали за практичними виконаннями стрільб українськими та канадськими військовослужбовцями.

"Канадські інструктори продемонстрували бездоганне виконання вправ зі стрілецької зброї та провели показове заняття з надання першої медичної допомоги у бойових умовах", - зазначили у прес-службі.

Фото: Маркіян Лисейко/Укрінформ

За словами Саджана, поїздка в Україну посилила його розуміння - які зміни відбуваються в країні: "Це без сумніву посилить співпрацю між оборонними відомствами. Ваші реформи - це рух вперед, вони відбуваються швидко, і це помітно. Від уряду Канади та від себе особисто, я запевнюю, що наша країна залишається вірною щодо підтримки України".

"Я розумію, як складно брати участь у реальних бойових діях, вчитись і робити реформи. Єдність країни та бажання змін - це найкраща відповідь будь-якому агресору", - цитує міністра національної оборони Канади прес-служба українського відомства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-