Апеляцію Корбана знову відклали

Апеляцію Корбана знову відклали

Укрінформ
Апеляційний суд м. Києва переніс розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу екс-лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану на 15 березня.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Віктор Глиняний, повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

"Розгляд апеляції у справі Геннадія Корбана продовжиться завтра, о 10.30. Засідання відкладене у зв'язку з необхідністю дослідити оригінали документів, копії яких сторона обвинувачення додала до свого клопотання про подовження терміну арешту Геннадія Корбана. 22 лютого його розглянув та задовольнив Дніпровський райсуд столиці. До завтра прокуратура має суду надати оригінали. За інформацією захисників, жодна з копій не була посвідчена належним чином і не могла вважатися доказом", - написала вона.

Нагадаємо, Корбана затримали 31 жовтня під час спеціальної операції СБУ та прокуратури.

Колишнього заступника губернатора Дніпропетровщини, бізнесмена та лідера партії УКРОП  підозрюють у створенні злочинної організації, привласненні коштів у особливо великих розмірах та викраденні людей.

Рішення про тримання під вартою Дніпровський суд Києва ухвалив 28 грудня 2015 року, а перед цим Корбан два місяці перебував під домашнім арештом у Дніпропетровську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-