Перевибори у Кривому Розі обійдуться в 700 тисяч – ОПОРА

Перевибори у Кривому Розі обійдуться в 700 тисяч – ОПОРА

Укрінформ
Криворізька міська виборча комісія затвердила кошторис для підготовки і проведення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу.

Про це повідомляє прес-служба громадянської мережі "ОПОРА".

"Криворізька міська виборча комісія затвердила кошторис для підготовки і проведення позачергових виборів міського голови Кривого Рога, загальна сума витрат становить понад 700 тис. грн.

Більшість коштів (625 тис. грн.) передбачена на друк виборчих бюлетенів. Понад 40 тис. грн підуть на заробітну плату членів виборчої комісії, а також залучених фахівців і технічних працівників. Близько 10 тис. грн відведено на оплату транспортних послуг", - зазначається у повідомленні.

Громадянська мережа "ОПОРА" проводить громадське спостереження за позачерговими виборами мера Кривого Рогу, які відбудуться 27 березня.

У другому турі виборів міського голови Кривого Рога 15 листопада 2015 року переміг представник "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул. Кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог подав скарги на порушення під час виборчого процесу, відкрите кримінальне провадження за фактами фальсифікацій.

Різниця між кандидатами становила 752 голоси (0,42% голосувавших), при цьому в 6 з 7 районів міста лідирував Ю.Милобог. Жителі Кривого Рога, не згодні з результатами виборів мера, зажадали відміни рішення міськвиборчкому.

Партія "Опозиційний блок" подала до Конституційного суду подання щодо позачергових виборів мера м. Кривий Ріг.

13 лютого поточного року партія "Об’єднання "Самопоміч" рекомендувала Криворізькій партійній організації висунути кандидатом на виборах міського голови Семена Семенченка. З такою пропозицією виступив колишній кандидат на цей пост Ю.Милобог.

Станом на 2 березня документи для реєстрації кандидатом на виборах міського голови Кривого Рога подали 17 осіб.

св

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-