Турчинов - Савченко: Надіє, не давай кривавому тирану приводу для радості

Турчинов - Савченко: Надіє, не давай кривавому тирану приводу для радості

Укрінформ
Секретар Ради нацбезпеки й оборони Олександр Турчинов долучився до акції FreeSavchenko та до закликів до Надії Савченко припинити голодування.

Про це він написав у своєму блозі.

"Третю добу, як Надія оголосила сухе голодування, безповоротна та страшна межа якого може наступити вже на п'ятий день. Переконаний, до мого прохання приєднаються мільйони українців: Надіє, припини голодування!" - закликав Турчинов.

Він нагадав, що півтора року тривають "тортури і муки Надії Савченко в Росії". Катування та фарс під назвою "російське правосуддя" доводить правовий нігілізм, жорстокість та безумство російської тиранії, наголосив секретар РНБО.

"Катування Надії - це помста Путіна, який спробував катувати всю Україну, але  отримавши по руках, не вгамувався та сподівається відігратися на героях та патріотах нашої країни - Савченко, Сенцов, Кольченко... Дорога Надіє, не давай приводу для радості тирану, який не зупиняється ні перед чим. Йому потрібні смерті та страждання. Він всю свою країну поставив на коліна, але ніколи не поставить на коліна Тебе та нашу Україну. Вся Україна та весь цивілізований світ вимагають від кремлівських катів звільнити українську героїню Надію Савченко! " - заявив Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-