Деканоідзе представила свого першого заступника

Деканоідзе представила свого першого заступника

Укрінформ
Першим заступником голови Національної поліції України призначили Вадима Трояна, який раніше обіймав посаду керівника управління Нацполіції в Київській області.

Про це повідомляє у п'ятницю прес-служба Департаменту комунікації Національної поліції України.

«Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе представила Вадима Трояна як першого заступника глави НПУ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що при цьому Деканоідзе також окреслила коло завдань, над вирішенням яких працюватиме новопризначений заступник.

«Я, як глава Національної поліції, вимагатиму від першого заступника абсолютно нове спрямування роботи кримінальної поліції, нову методологію, а також розкриття, розкриття і ще раз розкриття. Ми розуміємо, що це дуже важке завдання. Але я вважаю, що людина, яка дуже добре впоралася з Київською областю, зможе це зробити», - наголосила голова Нацполіції.

Другим завданням Трояна Деканоідзе назвала побудову нової структури кримінальної поліції і координацію роботи обласних підрозділів та центрального апарату відомства, зокрема - і в протидії незаконним заволодінням транспортних засобів.

Водночас, Троян запевнив, що реформа структури Нацполіції триватиме.

«Ми продовжимо реформування структури поліції загалом і перейдемо до кримінального блоку», - зазначив він.

Троян назвав серед пріоритетів роботи поліції - протидію латентній, організованій, міжрегіональній та етнічній злочинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-