Рада може зібратись позачергово 9 березня

Рада може зібратись позачергово 9 березня

Укрінформ
Голова фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко назвав фейковим повідомлення на одному з інформаційних сайтів про начебто засідання фракції в Адміністрації Президента щодо можливого проведення позачергового засідання парламенту.

Згідно з повідомленням прес-служби БПП "Солідарність", напередодні в ефірі телеканалу «112 Україна» він зазначив: «Ми не плануємо на завтра засідання фракції».

Луценко зауважив, що на його особисту думку, позачергове засідання Верховної Ради можна було б провести вже 9 березня.

«Ми могли б відновити роботу коаліції, створити новий уряд, прийняти план його першочергових кроків, проголосувати євроінтеграційний закон, заспівати гімн, покласти квіти до пам’ятника Шевченку і повірити в те, що Україна отримала новий імпульс для руху вперед», - сказав голова фракції БПП.

За його словами, все має відбуватися в узгодженні з усіма фракціями, і в першу чергу – із фракцією «Народного фронту».

"Я хочу наголосити – ми не шукаємо лінію розколу, ми хочемо дати новий імпульс в правильному напрямку», - наголосив він.

Політик також зазначив, що під час перебування в Брюсселі української делегації європейські колеги запитували, чи відставка Яценюка – це зміна реформ. «Відповідь була – ні. Бо це пошук виконавців тих же реформ в тому ж європейському напрямку. Очевидно, що потрібно іншій команді взяти цю ношу і нести в правильному напрямку», - резюмував Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-